Lions Løkken-Vrå Havfruerne

ForsidenAktiviteterDonationerBestyrelseKlubbenUdvalgOm LionsKlubdata

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Lidt historie

Lions Club blev stiftet i 1917 i Dallas, Texas. Siden da bredte organisationen sig til næsten alle verdensdele, hvor den i dag er repræsenteret i 201 lande eller landområder.

Lions motto We Serve (til tjeneste) er ens overalt i verden, men hvert land og hver klub kan indenfor rammerne af  de internationale love og vedtægter tilpasse sit eget lions-arbejde efter stedets traditioner og skikke.

Det var en sammenslutning af en række klubber, hvis medlemmer ville forene fritid, erfaring, viden og praktisk håndelag med ét eneste formål: At hjælpe vanskeligt stillede medmennesker. Idéen blev realiseret af Melvin Jones.

En lions-klub er bygget op ganske som enhver forening med et antal medlemmer, en valgt bestyrelse, udvalg o.l. Der er medlemsmøder én til to gange om måneden. Møderne opdeles nogenlunde ligeligt mellem planlægning af et kommende arrangement, der kan skaffe eller fordele penge til et bestemt formål, samt socialt og kammeratligt samvær.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark